Станція дифузійного посолу LDS — 600

Станция диффузионного посола LDS — 500

Робочий екран

Вікно завантаження сухої солі

Вікно завантаження сировини

Пульт керування

Вікно вивантаження продукції

Розміри (Д:Ш:В)

3600х2400х2200 мм

Продуктивність

від 500 кг/год

Потужність

35000 Вт

Об’єм камери

2385 л

Маса

3200 кг

Продуктивний

Збільшена продуктивність до 40%

Універсальний

Адаптований до різноманітної сировини

Надійний

Простий в експлуатації

Технологічний

Автоматичний процес на екрані

Термовакуумне дифузійне соління

Якісне соління насіння та горіхів – запорука довготривалого зберігання з найкращими смаковими якостями, які високо оцінять ваші клієнти.

Дифузійно посолене насіння і горіхи у вакуумному середовищі, мають оригінальний насичений смак і менш схильні до процесів окислення. Перевагою застосування вакуумного принципу дифузійного соління є низький рівень залишку відпрацьованого розсолу, так як в середовищі глибокого вакууму продукт вбирає максимально можливу кількість розсолу. Тому, «продукт солиться завжди свіжим розсолом», що безсумнівно позитивно позначається на кінцевому продукті, а також виключає застосування різного роду фільтрів і відстійників з постійною потребою кип’ятіння розсолу і, відповідно, витрат на електроенергію.

Саме завдяки глибокому вакууму в сукупності з передовими технологіями в галузі соління, продукт посолений за допомогою нашого обладнання має значно яскравіший смак у порівнянні з продуктами, посоленими в середовищі гарячої води.

Технологічно цей комплекс може насичувати продукти не тільки соляними, але й іншими смакоароматичними інгредієнтами, що дозволяє зробити безліч нових продуктів, які неодмінно оцінять ваші споживачі.

Принцип дифузійного соління, полягає у проникненні розсолу усередину продукту, через його природні захисні оболонки. Продукт (насіння, горіхи) подається в машину в сирому вигляді, далі за допомогою тиску, температури та вакуумної вібрації у шкірки продукту відкриваються пори, через які всередину (в ядро ​​насіння, горіха) надходить заздалегідь приготовлений розчин солі та спецій. Завдяки цьому забезпечуються найвищі смакові показники.

Характеристики обладнання для посолу
LDS — 600

Найменування Значення
Продуктивність (залежить від якості вхідної сировини) 500 кг/год
Дифузійна камера 2385 л
Висота Z-подібного транспортера 4500 мм
Номінальна потужність електроенергії 35 кВт
Середнє споживання електроенергії 17 кВт/год
Максимальне споживання води 600 л/год

Комплектація лінії для соління
ЛДС — 600

Найменування Кількість, шт
Дифузійна камера 1
Вакуумна станція з функцією захисту насоса від соляних парів з подвійною фільтрацією повітря 1
Станція автоматичної підготовки розсолу Evitare — 250 1
Вузол точного дозування розсолу до кількості завантаженої сировини 1
Повна автоматизація процесу соління (керування через мультифункціональний контроллер з сенсорною панеллю) 1
Система внесення смакоароматики 1
Бункер приймання з функцією зважування, прив’язки до 1С та можливістю друку 1
Вузол мийки насіння після соління 1
Пересувний бункер для вивантаження 4
Естакада та майданчик для обслуговування 1

Наші замовники

Виробники насіння, горіхів та снекової продукції.

Продукція виготовлена на дифузійному обладнанні

Виконані замовлення

Установка диффузионного оборудования для соления в Таджикистане

Установка диффузионного оборудования для соления в Таджикистане

10.03.2020

Продукція від надійного партнера Royal Spice, яка може вас зацікавити

Копчена сіль

Копчена олія


Зацікавилися?
Повідомте нам і ми відразу зв'яжемося з вами.