Насос харчовий відцентровий Eterno — 5K

Центробежный насос Eterno — 5K

Вихід

Вхід

Захисний корпус

Розміри (Д:Ш:В)

370х180х200 мм

Продуктивність

5 м3/год

Напруга

380 В

Маса

10 кг

  • Одноступеневі відцентрові насоси преміум-класу з одностороннім всмоктуванням, сконструйовані для використання в галузях з високими вимогами до гігієни та експлуатаційної гнучкості, дозволяють підвищити ефективність виробництва.
  • Встановлений двигун оснащений шумопоглинаючими властивостями і працює значно тихіше за більшість аналогів.
  • Виготовлені з хімічно стійких високоякісних матеріалів, що відповідають найсуворішим вимогам світових стандартів гігієни.
  • Керамічний сальник і проста надійна конструкція забезпечують довгу і безперебійну роботу насоса, а легкорозбірна конструкція – простоту обслуговування та миття.
  • Передбачена можливість очищення та стерилізації без демонтажу згідно з критеріями продуктивності для насосів.
  • Насоси можна застосовувати для рідин з робочою температурою до 110°С.
  • У комплект входить додатковий захист електродвигуна, який виготовлений із хімічно стійкої нержавіючої сталі.

Характеристики харчового насосу
Eterno — 5K

Найменування Значення
Продуктивність 5 мᵌ/год
Потужність 1,1 кВт
Швидкість 1500 об./хв
Габаритні розміри ДхШхВ 370х180х200 мм
Маса 10 кг

Сфери застосування центробіжного насосу
Eterno — 5K

  • у молочній — для перекачування молока, молочної сироватки, пахти, олії, вершків, сумішей для морозива, звороту, молока, що згущує, молочних бактеріальних заквасок, кефіру, айрану (і ін. кисломолочних продуктів), СІП-розчинів (CIP-розчинів);
  • у пивоварінні — для транспортування пивного затору (варіант із частотою обертання валу 1000 об/хв синх та 1500об/хв синх), пивного сусла, очищеної води, пивної барди, гідролізату крохмалю, спиртового розчину дріжджів, розпареного зерна;
  • у виноробстві та при виробництві міцного алкоголю — для вина, виноградного сусла, пом’якшеної очищеної води, лютерної води, епюрату, купажу, спирту та водо-спиртової суміші, колеру горілки, коньяку, винної барди, спиртованого соку;
  • у виробництві безалкогольних напоїв — для перекачування овочевого та фруктового соків, вітамінізованої та мінеральної води, морсу, нектару, квасу, сиропу, а також газоутримуючих напоїв;
  • у консервній промисловості — для харчових продуктів типу соусів, заливок, сольового розчину (тузлуку), маринадів, цукрового сиропу;
  • для відкачування з-під вакууму в’язких середовищ у складі вакуумно-випарних установок;

Наші замовники

Виробники сиру та молочної продукції


Зацікавилися?
Повідомте нам і ми відразу зв'яжемося з вами.