Вихід
Вхід
Захисний корпус
- Одноступеневі відцентрові насоси преміум-класу з одностороннім всмоктуванням, сконструйовані для використання в галузях з високими вимогами до гігієни та експлуатаційної гнучкості, дозволяють підвищити ефективність виробництва.
- Встановлений двигун оснащений шумопоглинаючими властивостями і працює значно тихіше за більшість аналогів.
- Виготовлені з хімічно стійких високоякісних матеріалів, що відповідають найсуворішим вимогам світових стандартів гігієни.
- Керамічний сальник і проста надійна конструкція забезпечують довгу і безперебійну роботу насоса, а легкорозбірна конструкція – простоту обслуговування та миття.
- Передбачена можливість очищення та стерилізації без демонтажу згідно з критеріями продуктивності для насосів.
- Насоси можна застосовувати для рідин з робочою температурою до 110°С.
- У комплект входить додатковий захист електродвигуна, який виготовлений із хімічно стійкої нержавіючої сталі.
Характеристики харчового насоса
Eterno — 10K
Найменування | Значення |
---|---|
Продуктивність | 10 мᵌ/год |
Потужність | 1,5 кВт |
Швидкість | 3000 об./хв |
Габаритні розміри ДхШхВ | 370х180х200 мм |
Маса | 13 кг |
Сфери застосування відцентрового насосу
Eterno — 10K
- у молочній — для перекачування молока, молочної сироватки, пахти, олії, вершків, сумішей для морозива, звороту, молока, що згущує, молочних бактеріальних заквасок, кефіру, айрану (і ін. кисломолочних продуктів), СІП-розчинів (CIP-розчинів);
- у пивоварінні — для транспортування пивного затору (варіант із частотою обертання валу 1000 об/хв синх та 1500об/хв синх), пивного сусла, очищеної води, пивної барди, гідролізату крохмалю, спиртового розчину дріжджів, розпареного зерна;
- у виноробстві та при виробництві міцного алкоголю — для вина, виноградного сусла, пом’якшеної очищеної води, лютерної води, епюрату, купажу, спирту та водо-спиртової суміші, колеру горілки, коньяку, винної барди, спиртованого соку;
- у виробництві безалкогольних напоїв — для перекачування овочевого та фруктового соків, вітамінізованої та мінеральної води, морсу, нектару, квасу, сиропу, а також газоутримуючих напоїв;
- у консервній промисловості — для харчових продуктів типу соусів, заливок, сольового розчину (тузлуку), маринадів, цукрового сиропу;
Наші замовники
Виробники сиру та молочної продукції