
Привод измельчителя сырного зерна
Окна измельчителя сырного зерна
Окно выгрузки сырного теста
Привод сывороткоотделителя
Розміри (Д:Ш:В)
2200х600х2000 мм
Продуктивність
700 кг/год
Потужність
5 000 Вт
Споживання пари
60 кг/год
Маса
320 кг
- Модуль подрібнення оснащений трьома ножами (на відміну від багатьох аналогів з двома), що дозволяє ретельніше подрібнювати сировину.
- Теплообмінник безперервної дії виконаний за принципом труба в трубі, що дозволяє уникнути нагару на стінках пластифікатора.
- Мультисекційний відділ сироватки дозволяє працювати з сировиною різної якості.
- Функція автоматичного регулювання температури сприяє рівномірному приготуванню сирного тіста.
- Система безперервного обмиву запобігає налипанню сирної маси на поверхню конуса відділення сироватки.
- Можливість підключення CIP-мийки.
- Легко розбірна конструкція дозволяє швидко чистити обладнання навіть без наявності CIP-мийки.


Продукція виготовлена на поточному
чеддеризаторі CHZ-700
Для кожної продукції застосовується своя рецептура та технологія
Сорта сыра
- Моцарелла
- Сулугуни
- Чечил
Сирні продукти
- Філадельфія
- Сирні десерти
- Термізовані десерти
Плавленные сыры
- Пицца-сыр
- Ламтевые (брус, брусок, трехугольник)
- Пастообразные (сыр в стаканчиках)
- Копченые (батоны, колбасные сыры)
Основна сировина при виготовлені сирів на пластифікаторі CHZ-700
- Сыры полутвердые
- Сыры мягкие
- Сыры рассольные
- Специальные сыры для плавления
- Нежирные сыры
- Масло вершкове
- Підсирне масло
- Топлене масло
- Жир молочний
- Маргарини
- Молоко коровье
- Молоко козье
- Молоко овечье
- Сливки сухие
- Сливки пластические
- Сухе молоко
- Згущене молоко
- Білкові маси
- Казеїн
- Пахта
- Сироватка
- Бактеріальні закваски
Наші замовники
Виробники сиру та молочної продукції