
Робочий екран
Вікно завантаження сировини
Пульт керування
Вікно вивантаження сирного тіста
Клапан-позиціонер
Габарити (ДхШхВ)
2700х1750х3150 мм
Разове завантаження
100-250 кг
Потужність (номінальна)
1500 Вт
Споживання пари
100 кг/год
Вага
1250 кг
- Порційний плавитель сиру, здатний переробити до 250 кг сировини за 15 хвилин
- Дана одиниця призначена для виробництва сирів групи Паста-Філата (Моцарелла, Скаморца, Проволоне, Сулугуні, Чечіль і ін.), Для сирних і термізований продуктів (крем-сир, сир для суші), а також для плавлених сирів (піца -сир, скибковий, пастоподібні, ковбасні та аналогові).
- Апарат дозволяє працювати з традиційним сирним зерном, підготовленою кальятой або сухими сипучими інгредієнтами.
- Апарат повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 316, а також має сорочку котла з можливістю подачі пари тиском до 4 Bar.
- Плавлення продукту здійснюється шляхом прямої інжекції в продукт або нагріванням сировини сорочкою котла.
- Машина сконструйована для досягнення унікально високого тиску пара в сорочці, залишаючись безпечної під час експлуатації.
Варильна частина обладнана двома різноспрямованими шнеками, використовуваними для вимішування маси при нагріванні з регульованою швидкістю обертання за допомогою мотор-редуктора і інвертора.
Може використовуватися для виробництва:
- Розсільна групи сирів
- Термізованих сирків
- Крем-сирів
Характеристики порційного шнекового плавителя
Unico — 800
Плавитель сиру виготовляється під індивідуальні особливості і побажання
Найменування | Значення |
---|---|
Витрата пари | 100 кг /год |
Разове завантаження | 100-250 кг |
Цикл плавлення одного завантаження | 15 хв |
Номінальна потужність | 15 кВт |
Витрата повітря | 20-50 м3 \ год |
Тиск повітря (хв-макс) | 4-6 атм |
Габаритні розміри ДхШхВ | 2700х1750х3150 мм |
Маса | 1250 кг |
Продукція, що виготовляється на порціонному
шнековому плавителі Unico – 800
Для кожної продукції застосовується своя рецептура і технологія
Сирні продукти
- Філадельфія
- Сирні десерти
- Термізований десерти
Плавлені сири
- Піца-сир
- Ламтевие (брус, брусок, трехугольніка)
- Пастоподібні (сир в стаканчиках)
- Копчені (батони, ковбасні сири)
Основна сировина при виготовленні сирів
на плавителі Unico — 800
Для кожного виду сиру необхідна своя технологія приготування
- Сири напівтверді
- Сири м'які
- Сири ропні
- Спеціальні сири для плавлення
- Нежирні сири
- Масло вершкове
- Підсирне масло
- Топлене масло
- Жир молочний
- Маргарини
- Молоко коров'яче
- Молоко козяче
- Молоко овече
- Вершки сухі
- Вершки пластичні
- Сухе молоко
- Згущене молоко
- Білкові маси
- Казеїн
- Маслянка
- Сироватка
- Бактеріальні закваски
Наші замовники
Виробники сиру і молочної продукції