
Робочий екран
Пульт керування 1
Пульт керування 2
Ультразвуковий ніж
Розміри (Ш:Д:В)
1300х1280х1700 мм
Частота
20-40 кВт
Потужність (номінальна)
2000 Вт
Діапазон нарізання
400×600 мм
Висота зрізу
до 60 мм
- Ультразвукове нарізання — це нарізання за допомогою механічної вібрації на високій частоті більше 20 кГц в секунду. У промислових умовах частіше за все використовують частоту від 20 кГц до 40 кГц.
- Машини ультразвукового нарізання широко використовуються у харчовій промисловості для нарізки сирів, м’яса та ковбас, тіста та хлібобулочних виробів, цукерок та солодощів, заморожених продуктів.
Характеристики ножа для ультразвукового нарізання
Ultra Esatto — 400
Ультразвуковий ніж виготовляється під індивідуальні особливості та побажання
Найменування | Значення |
---|---|
Напруга | 220 В |
Частота | від 20 до 40 кГц |
Потужність | 2 кВт |
Діапазон нарізання | 400×600 мм |
Максимальна висота зрізу | 60 мм |
Габаритні розміри генератора ДхШхВ | 1300х1280х1700 мм |
Маса | 300 кг |
- Неважливо, який оператор різатиме, продукт завжди буде порізаний однаково професійно, послідовно і точно.
- Ультразвукове обладнання для виробництва допомагає оптимізувати та прискорити виробництво без втрати якості продукції.
- Проектуємо та виготовляємо різальне обладнання відповідно до ваших вимог та відповідно до міжнародних стандартів.
- Здійснюємо встановлення системи та налаштування лінії по ультразвуковій нарізці продуктів харчування.
Наші замовники
Виробники сиру та молочної продукції