Ультразвуковий ніж Ultra Esatto — 400

Ультразвуковой нож Ultra Esatto — 400

Робочий екран

Пульт керування 1

Пульт керування 2

Ультразвуковий ніж

Розміри (Ш:Д:В)

1300х1280х1700 мм

Частота

20-40 кВт

Потужність (номінальна)

2000 Вт

Діапазон нарізання

400×600 мм

Висота зрізу

до 60 мм

  • Ультразвукове нарізання — це нарізання за допомогою механічної вібрації на високій частоті більше 20 кГц в секунду. У промислових умовах частіше за все  використовують частоту від 20 кГц до 40 кГц.
  • Машини ультразвукового нарізання широко використовуються у  харчовій промисловості для нарізки сирів, м’яса та ковбас, тіста та хлібобулочних виробів, цукерок та солодощів, заморожених продуктів.

Характеристики ножа для ультразвукового нарізання
Ultra Esatto — 400

Ультразвуковий ніж виготовляється під індивідуальні особливості та побажання

Найменування Значення
Напруга 220 В
Частота від 20 до 40 кГц
Потужність 2 кВт
Діапазон нарізання 400×600 мм
Максимальна висота зрізу 60 мм
Габаритні розміри генератора ДхШхВ 1300х1280х1700 мм
Маса 300 кг
  • Неважливо, який оператор різатиме, продукт завжди буде порізаний однаково професійно, послідовно і точно.
  • Ультразвукове обладнання для виробництва допомагає оптимізувати та прискорити виробництво без втрати якості продукції.
  • Проектуємо та виготовляємо різальне обладнання відповідно до ваших вимог та відповідно до міжнародних стандартів.
  • Здійснюємо встановлення системи та налаштування лінії по ультразвуковій нарізці продуктів харчування.

Наші замовники

Виробники сиру та молочної продукції

Продукція виготовлена на нашому молочному обладнанні

Зацікавилися?
Повідомте нам і ми відразу зв'яжемося з вами.





    Даний запис також доступний на bg_BG, en_US, ro_RO та ru_RU