Пневмо-прес формування сиру Formare — 1000

Верхние пневмо-цилиндры

Окно выгрузки сыра

Боковые пневмо-цилиндры

Розміри (Д:Ш:В)

2500х6850х2580 мм

Об’єм

2500 л

Завантаження

500/1000 кг

Товщина пласту

від 80 до 240 мм

Маса

2500 кг

Продуктивний

Збільшена продуктивність до 40%

Універсальний

Адаптований до сировини непостійної якості

Надійний

Простий в експлуатації

Технологічний

Покращена система захисту

Формувальник призначений для приймання сирного зерна, формування його в пласт, видалення сироватки та порізки  на бруски.

У цій моделі стінка-ніж надійно зафіксована в результаті змін у конструкції кріплення, що значно підвищує герметичність камери пресування порівняно з більшістю аналогів.

Модернізація та посилення фільтр-плит призвела до підвищення міцності та надійності конструкції.

Змінено механізм протягування фільтр-плит, багаторазово посилено шток та покращено механізм зачепу фільтр-плит, щоб уникнути розриву пласта та інших супутніх проблем.

Наявність електроніки значно підвищує точність та зручність роботи.

Характеристики прес-формувальника для сиру
Formare — 1000

Прес для сиру виготовляється під індивідуальні особливості та побажання

Найменування Значення
Об’єм ванни 2500 л
Вміщуваність сирної маси 500 / 1000 кг
Загальна площа фільтр-плит 7 м²
Діапазон регулювання довжини пласту від 3940 до 5000 мм
Товщина пласту від 80 до 240 мм
Відстань між лезами ножа поздовжньої назрізки 140 мм
Діаметр патрубка відводу сироватки 80 мм
Номінальний/Максимальний тиск стиснутого повітря, що проводиться 0,6 Мпа/0,8 Мпа
Питомий тиск на пласт при підпресуванні (тиск стисненого повітря 0,6 МПа) до 7.9 кПа
Внутрішні розміри ванни (ДхШхГ) 5400х1400х515 мм
Габаритні розміри ДхШхВ (не більше) 6850х2500х2580 мм
Маса (не більше) 2500 кг

Продукція виготовлена на прес-формувальнику сиру
Formare — 1000

Для кожної продукції застосовується своя рецептура та технологія

Твердые сорта сыра

  • «Голландский», «Костромской», «Гауда», «Эдам»,
  • «Пошехонский», «Ярославский», «Эстонский»,
  • «Степной», «Угличский», «Буковинский»,
  • «Прибалтийский», «Литовский» и др.

Сычужные твердые сорта сыра

  • «Чеддер»,
  • «Российский» и др.

Сычужные полутвердые сорта сыра

  • «Латвийский»,
  • «Пикантный»,
  • «Ново Украинский» и др.

Наші замовники

Виробники сиру та молочної продукції

Продукція виготовлена на нашому молочному обладнанні

Зацікавилися?
Повідомте нам і ми відразу зв'яжемося з вами.

    Даний запис також доступний на bg_BG, en_US, ro_RO та ru_RU